UA-93897260-1
 
Green Leaves

Tko smo mi?

01

NAJNOVIJI TRENDOVI

02

STRAST

03

SUHO CVIJEĆE

04

POKLONI

Duocom M.M. je obiteljsko poduzeće sa višegodišnjom tradicijom.

Duocom se nalazi u sklopu Veletržnice cvijeća, na Robnim terminalima Žitnjak. Specijalizirani smo u prodaji svijeća, suhog i prepariranog cvijeća, porculana, poklona,keramike, dekoracije za Božić, vjenčanja i Uskrs... Iznimno smo ponosni na naše pomno birano i iznimno kvalitetno suho i preparirano cvijeće.

Najnovije trendove sa svjetskih sajmova, donosimo u naš prodajni prostor.

 

Veleprodajni kupci nas mogu posjetiti na adresi Slavonska avenija 52, ili kontaktirati putem e-maila ili telefona za više informacija i kako bi dobili pristup veleprodajnim katalozima.

 

Maloprodajni kupci sve proizvode mogu naručiti preko online dućana, postoji mogućnost preuzimanja na adresi Slavonska avenija 52, no samo narudžbi. Ne postoji mogućnost  maloprodajne kupovine na adresi Slavonska avenija 52f.

Želite osvježiti svoj prostor, promijeniti dekoraciju, svog prodajnog prostora, kafića ili hotela? Ili pak želite dekoraciju za vjenčanje iz bajke?

Provjerite naš online dućan ili ukoliko ste veleprodajni kupac, kontaktirajte nas.

Trebate možda nešto za organizaciju savršenog vjenčanja, dekoraciju kutka za fotografiranje?

Imamo iznimno bogat, veliki izbor kitica za vjenčanje, ukrasnih traka, mašni, dekoneta, tila i balona...

Pratimo najnovije trendove u dekoraciji prostora i imamo sve što vam treba. 

A možda ipak trebate samo nešto za dekoraciju vašeg doma, poslovnog prostora ili priređujete tulum ili rođendan?

I za to imamo sve što trebate. Ponosimo se našim velikim izborom ukrasnih vaza, koje će svakom prostoru podariti svježiji izgled. Također vam možemo ponuditi ukrasne tegle za cvijeće, ukrasno svijeće i ostale dekorativne posude.

Za tulum iz snova, vjenčanje i djevojačku imamo , ukrasne mašne, potez mašne, svijeće i aroma setove.

Možda samo tražite savršen poklon?

I za to imamo rješenje, razne aroma setove, savršene papire za zamatanje poklona, iznimne talijanske kvalitete, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Ukrasne vrećice, ukrasne figure,  "Igor" anđele, sa kojima ćete poručiti ljudima koliko vam je stalo do njih i da ih volite. Jedna od stvari sa kojima nikada ne možete pogriješiti je "Klimt" porculan, šalice, čajnici, setovi u predivnim pakiranjima, što i svakodnevno dokazuju oduševljeni kupci koji se vraćaju iznova.

 

Bohemia kristal, lončanice, tj. tegle za cvijeće, porculan i pomno birano suho cvijeće, sušeno po svim standardima i kvalitetno bojano.

 Nudimo krsne svijeće, samo hrvatskih proizvođača, kao i haljinice za krštenje. Također imamo posebnu liniju "Igor" anđela posvećenu posebno krštenjima i dječjim rođendanima.

Tražite savršen suvenir, nešto što predstavlja Hrvatsku kako vi želite?

Nudimo veliki spektar suvenira, magneta, tanjura, vrčeva i šalica sa motivima Hrvatske.

U svojoj ponudi imamo i program za groblje, te nudimo veliki izbor staklenih lampaša, uložaka, grobnih vaza i vječnih svjetla. Stakleni lampaši i ulošci su najviše europske kvalitete, europskog proizvođača Bolsius.

Najveći trend ove godine je dekoracija suhim cvijećem. Provjerite našu bogatu ponudu kvalitetnog suhog cvijeća i još zanimljivijeg prepariranog cvijeće.

Za sve informacije o proizvodima i nejasnoće obratite nam se slobodno putem maila ili nas posjetite u našem prodajnom prostoru.

Tu smo radi vas.

DUOCOM M.M. d.o.o

Slavonska avenija 52,

Robni terminali Žitnjak,

Sjedište: Potočani 11, 10 000 Zagreb

duocom.web@gmail.com

IBAN: HR9823600001101814719, Zagrebačka banka

Duocom M.M. d.o.o, Zagreb je upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu (Tt-08/37771-2 MBS 080158566). Temeljni kapital u iznosu od 20 000,00 kn je uplaćen u cijelosti. Osnivač i direktor je Marko Marić.